AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü pire görmek

Kahve falında bir sürü pire görmek

Kahve falında bir sürü pire görmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında bir sürü pire gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimleri ya da alacağınız kararların etkileyeceği kişileri düşünerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında pire sürüsü görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü pire görmek iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında yatakta pire görmek keyfe ve neşeye kavuşacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında köpek üzerinde pire görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta pire görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında pire ısırması görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bit ve pire görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında pire öldürmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, ekmeğinin artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir