AnaSayfa / Genel / Kahve falında pire sürüsü görmek

Kahve falında pire sürüsü görmek

Kahve falında pire sürüsü görmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, imkân sahibi olacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine işarettir.

Kahve falında pire sürüsü gördüyseniz:

  • Konuşmalar esnasında kelimeleri seçerek kullanmalısınız.

Kahve falında pire sürüsü görmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, lüksüne de lüks katacağına işarettir.

Kahve falında bir sürü pire görmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pire öldürdüğünü görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine delalet eder.

Kahve falında köpekte pire görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pire ısırığı görmek iflasın eşiğine geleceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında pire yakmak yarar getireceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pire görmek zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçta pire görmek fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir