AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek üzerinde pire görmek

Kahve falında köpek üzerinde pire görmek

Kahve falında köpek üzerinde pire görmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir süre zorluk çekeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, çok eğleneceğine yorulur.

Kahve falında köpek üzerinde pire gördüyseniz:

  • Azı karar çoğu zarar deyimiyle hareket ederseniz, gereksiz yıpranmaları bir nevi önlemiş olursunuz.

Kahve falında pireli köpek görmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında köpek ve pire görmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpekte pire görmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek üzerinde pire görmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine alamet eder.

Kahve falında köpek piresi görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine delalettir.

Kahve falında kedi ve pire görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin üstünde pire görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçta pire görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, hayat boyu desteği olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir