AnaSayfa / Genel / Kahve falında pire ısırması görmek

Kahve falında pire ısırması görmek

Kahve falında pire ısırması görmek kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, komşular tarafından kötülenileceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında pire ısırması gördüyseniz:

  • Ortada çözüm bekleyen konular olabilir.

Kahve falında pire ısırması görmek planlarının bozulacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin üstünde pire görmek kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında pire bit görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında kedi ve pire görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında pire sürüsü görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına yorulur.

Kahve falında kedi üzerinde pire görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, mutluluğunun büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek piresi görmek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına inanılır.

Kahve falında pire öldürdüğünü görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir