AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü koyun sürüsü görmek

Kahve falında ölü koyun sürüsü görmek

Kahve falında ölü koyun sürüsü görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü koyun sürüsü gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.

Kahve falında ölü koyun sürüsü görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun sürüsünün içinde olmak helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında koyun ve inek sürüsü görmek çok rahat bir hayata adım atacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına delalet eder.

Kahve falında koyun ve kuzu sürüsü görmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında dağda koyun sürüsü görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çoban ve koyun sürüsü görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına işaret eder.

Kahve falında keçi ve koyun sürüsü görmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyun sürüsünün öldüğünü görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir