AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü inek görmek

Kahve falında bir sürü inek görmek

Kahve falında bir sürü inek görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına delalet eder.

Kahve falında bir sürü inek gördüyseniz:

  • Bazı planlar, düzenlemeler veya anlaşmalar esnasında fazla inatçı olmanız size zor anlar yaşatabilir.

Kahve falında inek sürüsünü görmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında inek ve koyun sürüsü görmek yeniden doğmuş gibi olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine işarettir.

Kahve falında bir sürü inek görmek eğlenceli günler geçireceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine işaret eder.

Kahve falında sürü halinde inek görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, dileklerin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürü inek görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inek sürüsü gütmek iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, hayır ve bereketin artmasına delalet eder.

Kahve falında inek koyun sürüsü görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyun ve inek sürüsü görmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir