AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürü inek görmek

Kahve falında sürü inek görmek

Kahve falında sürü inek görmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine delalet eder.

Kahve falında sürü inek gördüyseniz:

  • Aileniz ya da yakın çevrenizdeki yaşlı kimseler arasında ağır hastalık ya da ölüm olabilir.

Kahve falında inek sürüsünü görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyun ve inek sürüsü görmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında inek koyun sürüsü görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah inek sürüsü görmek evleneceğinize, eline büyük paralar geçeceğine yorulur.

Kahve falında kahverengi inek sürüsü görmek rızkının kesilmeyeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına işaret eder.

Kahve falında inek ve koyun sürüsü görmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında bir sürü inek görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında inek sürüsü görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir