AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun ve inek sürüsü görmek

Kahve falında koyun ve inek sürüsü görmek

Kahve falında koyun ve inek sürüsü görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyun ve inek sürüsü gördüyseniz:

  • Bazı hareketlerinizin istenmeyen sonuçlarıyla yüzleşmeniz gerekebilir.

Kahve falında koyun ve inek sürüsü görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına işarettir.

Kahve falında inek ve koyun sürüsü görmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında inek koyun sürüsü görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine işaret eder.

Kahve falında koyun koç sürüsü görmek kişinin can derdine düşeceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu ve koyun sürüsü görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyun sürüsü ve köpek görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürüyle koyun görmek güçlükle elde edilecek başarı, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında koyun sürüsü satın almak bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir