AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü güvercin görmek

Kahve falında bir sürü güvercin görmek

Kahve falında bir sürü güvercin görmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, geçim derdinin son bulacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü güvercin gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünen kişilerle çalışmanızda veya bir araya gelmenizde fayda var.

Kahve falında güvercin sürüsü görmek sıkıntılarından kurtulacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına delalet eder.

Kahve falında sürü güvercin görmek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında bir sürü güvercin görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, iyi kısmetleri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde güvercin görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin sürüsü görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, emeklerinin heba olacağına işarettir.

Kahve falında güvercin konmak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında süslü güvercin görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin ölüsü görmek şöhretli biri olunacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir