AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil deve görmek

Kahve falında yeşil deve görmek

Kahve falında yeşil deve görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil deve gördüyseniz:

  • Doğrudan bilgiye ulaşırken veya ortak kaynaklarla ilgili tartışmalar esnasında problemler oluşabilir.

Kahve falında yeşil deve görmek geleceğine bakacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüysüz deve görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında develer görmek çıkmaza gireceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deve tabanı çiçeği görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında cılız deve görmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında çölde deveye binmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, hayırlı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında deveyle uçmak keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında deve yumurtası görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir