AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü beyaz at görmek

Kahve falında bir sürü beyaz at görmek

Kahve falında bir sürü beyaz at görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çok üzüntü yaşayacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, onlara sanat öğreteceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bir sürü beyaz at gördüyseniz:

  • Bazı gerçekler veya haberler ortaya çıkabilir.

Kahve falında bir sürü beyaz at görmek kafasını rahatlatacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz at sürüsü görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına yorulur.

Kahve falında bi sürü at görmek gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sürü halinde at görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında bir sürü kahverengi at görmek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına işaret eder.

Kahve falında atın arkasından sürüklenmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine alamet eder.

Kahve falında bir sürü atlar görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah at sürüsü görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir