AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi sürü at görmek

Kahve falında bi sürü at görmek

Kahve falında bi sürü at görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, kısmetin kapanacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına yorulur.

Kahve falında bi sürü at gördüyseniz:

  • Olayları büyütmenin zamanı olmayabilir.

Kahve falında bir sürü at görmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü kahverengi at görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, kurulu düzenin yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında sürü at görmek fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında siyah at sürüsü görmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde at görmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında at sürüsü görmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz at sürüsü görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü beyaz at görmek ekonomik olarak kalkınacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir