AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah at sürüsü görmek

Kahve falında siyah at sürüsü görmek

Kahve falında siyah at sürüsü görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, yeni kişilerle tanışacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah at sürüsü gördüyseniz:

  • Kendinize yeni ilgi alanları arayabilirsiniz.

Kahve falında siyah at sürüsü görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz at sürüsü görmek çevresinin genişleyeceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü kahverengi at görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bi sürü at görmek kötüyse düzeleceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürü halinde at görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında at sürüsü görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürü at görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü beyaz at görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir