AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü atlar görmek

Kahve falında bir sürü atlar görmek

Kahve falında bir sürü atlar görmek yazgısının güzelleşeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir sürü atlar gördüyseniz:

  • Daha dikkatli olmalılar.

Kahve falında sürü at görmek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at sürüsü görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında siyah at sürüsü görmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına yorulur.

Kahve falında bir sürü beyaz at görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz at sürüsü görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bi sürü at görmek maddi olarak güç kazanacağına, sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında bir sürü kahverengi at görmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına inanılır.

Kahve falında sürü halinde at görmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir