AnaSayfa / Genel / Kahve falında at sürüsü görmek

Kahve falında at sürüsü görmek

Kahve falında at sürüsü görmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında at sürüsü gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgileri, gelişen olayları ya da elinize geçen haberleri doğru değerlendirmeli, bir fırsat ya da bir uyarı mesajı gibi görmelisiniz.

Kahve falında bir sürü beyaz at görmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde at görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında sürü at görmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi at sürüsü görmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya delalet eder.

Kahve falında bi sürü at görmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah at sürüsü görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atın arkasından sürüklenmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında bir sürü kahverengi at görmek makam edineceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir