AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü altın görmek

Kahve falında bir sürü altın görmek

Kahve falında bir sürü altın görmek iyi haberler alınacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, malının da hiç olacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü altın gördüyseniz:

  • Belli bir durum, bazı gelişmeler veya ortaya çıkan durumlar nedeniyle keyfiniz kaçabilir.

Kahve falında bir sürü altın yüzük görmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü altın bulmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü çeyrek altın görmek aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü altın görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü altın bilezik görmek hep yerinde sayacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine tabir olunur.

Kahve falında bir sürü ölü bebek görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine inanılır.

Kahve falında bir sürü beyaz fare görmek rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına inanılır.

Kahve falında sürüyle balık görmek düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir