Kahve falında akrep ve tarantula görmek

Kahve falında akrep ve tarantula görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, hikmet sahibi olacağına, az da olsa feraha çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında akrep ve tarantula gördüyseniz:

  • Somut veya soyut anlamda seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında akrep ve tarantula görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük tarantula görmek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına alamet eder.

Kahve falında tarantula ısırması görmek neşeleneceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde tarantula görmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına işarettir.

Kahve falında sarı tarantula görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarantula öldürdüğünü görmek hem de yeni mülkler satın alacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarantula tarafından ısırılmak çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi tarantula görmek kalben çok rahat edileceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top