AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir suça ortak olmak

Kahve falında bir suça ortak olmak

Kahve falında bir suça ortak olmak mali krize gireceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, başarılarının devamının geleceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir suça ortak olmak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında bir suça ortak olmak yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine inanılır.

Kahve falında eski iş ortağını görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle ortak olmak malının ve parasının da büyüyeceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ortak görmek yeni kişilerle tanışacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında ortağını görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ortaklık kurmak sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, zengin için yoksulluğa delalet etmektedir.

Kahve falında eski ortak görmek falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ortak araba almak işlerinin ters gideceğine, kafasını toparlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir