AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık yemek sofrası görmek

Kahve falında kalabalık yemek sofrası görmek

Kahve falında kalabalık yemek sofrası görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kalabalık yemek sofrası gördüyseniz:

  • Yapılması gereken şeyleri hafife almamanız veya aşırı tepkiler vermemelisiniz.

Kahve falında kalabalık bir sofrada yemek yemek etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık yemek sofrası görmek para ve makam sahibi olacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kalabalık sofrada yemek yemek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kalabalık sofra görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine yorulur.

Kahve falında kalabalık sofralar görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında kalabalık bir sofra görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, uygulayacağına rivayet eder.

Kahve falında sofrada börek yemek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında sofra kurup yemek yemek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir