AnaSayfa / Genel / Kahve falında öss sınavını kazanmak

Kahve falında öss sınavını kazanmak

Kahve falında öss sınavını kazanmak düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, kendisiyle övüneceğine, hem çok mutlu olacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işarettir.

Kahve falında öss sınavını kazanmak gördüyseniz:

  • Zor kararlar almak zorunda olmanız sizi uykusuz bırakabilir.

Kahve falında üniversite sınavını kazandığını görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına yorulur.

Kahve falında polis sınavını kazanmak dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun sınavı kazandığını görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının sınav kazandığını görmek yeni bir eve sahip olacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işaret eder.

Kahve falında bursluluk sınavını kazanmak saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına inanılır.

Kahve falında banka sınavını kazanmak kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında memurluk sınavını kazanmak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine alamet eder.

Kahve falında öss sınavını kazanmak uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir