AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını sıkıntılı görmek

Kahve falında kızını sıkıntılı görmek

Kahve falında kızını sıkıntılı görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, umduklarını bulamayacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kızını sıkıntılı gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeniz gerekebilir.

Kahve falında kızını sıkıntılı görmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını sıkıntılı görmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında çok sıkıntı çekmek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini sıkıntılı görmek dileklerin gerçekleşeceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini sıkıntıda görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına işarettir.

Kahve falında sıkıntıdan ağlamak atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, herkesin önünde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı sıkıntılı görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, çok büyük adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babayı sıkıntılı görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir