AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyler ikram etmek

Kahve falında bir şeyler ikram etmek

Kahve falında bir şeyler ikram etmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Kahve falında bir şeyler ikram etmek gördüyseniz:

  • Kendi kendinize karar veriyorsunuz.

Kahve falında bir şeyler ikram etmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında bir şey ikram etmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına tabir olunur.

Kahve falında bulgur pilavı ikram etmek borçları varsa ödeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine yorulur.

Kahve falında pirinç pilavı ikram etmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına delalet eder.

Kahve falında bisküvi ikram etmek dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında su ikram ettiğini görmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birine ikramda bulunmak yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine delalet eder.

Kahve falında patrona çay ikram etmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir