AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa çizmek

Kahve falında masa çizmek

Kahve falında masa çizmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, malında zulüm meydana gelmesine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında masa çizmek gördüyseniz:

  • Çok büyük bir olay kapınızda bekliyor.

Kahve falında masa çizmek bir ömür olacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kalp şekli çizmek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık resmi çizmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalettir.

Kahve falında ağaç çizmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında araba resmi çizmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında atatürkün resmini çizmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kedi resmi çizmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında üçgen çizmek gönül hoşluğu yaşayacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir