AnaSayfa / Genel / Kahve falında itiraf edeni görmek

Kahve falında itiraf edeni görmek

Kahve falında itiraf edeni görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, güzel günler görüleceğine, derin bir nefes alacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında itiraf edeni gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzu zorluyorsunuz.

Kahve falında itiraf edeni görmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında birini öldürdüğünü itiraf etmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suçunu itiraf etmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir şey itiraf etmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, çok yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında itiraf duymak görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında itirafta bulunmak zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini itiraf etmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, rakiplerini mağlup edeceğine inanılır.

Kahve falında aşk itirafı almak içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir