AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeye çok sevinmek

Kahve falında bir şeye çok sevinmek

Kahve falında bir şeye çok sevinmek iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, insanlarla bir araya geleceğine, sermayesinin boşa gideceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, patron koltuğuna geçeceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir şeye çok sevinmek gördüyseniz:

  • Çelişkili durumlar oluşabilir.

Kahve falında bir şeye çok sevinmek galibiyetlerinin artacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir şeye sevinmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye sevinmek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sevindirici haber almak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, borçların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında para bulup sevinmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sevindiğini görmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin öldüğüne sevinmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevinmek gülmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir