AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye sevinmek

Kahve falında ölüye sevinmek

Kahve falında ölüye sevinmek kötü giden işlerin düzeleceğine, lükse ve konfora kavuşacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına işarettir.

Kahve falında ölüye sevinmek gördüyseniz:

  • Mesleğinizin size sempatik gelmemesi ya da çevrenizdeki kişilerin baskısıyla pişmanlık yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ölüye sevinmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine işaret eder.

Kahve falında birini görünce sevinmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, dedikodu edeceğine inanılır.

Kahve falında yetim sevindirmek şansının ve bahtının açık olacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında bir çocuğu sevindirmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, evlatların hayırsız çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini görüp sevinmek kötü haberler alınacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında hamile olduğuna sevinmek zor günlerin sona ereceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında bir habere sevinmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevinmek oynamak hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir