AnaSayfa / Genel / Kahve falında deveye binip uçmak

Kahve falında deveye binip uçmak

Kahve falında deveye binip uçmak tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, yeni bir ortama girileceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deveye binip uçmak gördüyseniz:

  • Uyumlu ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Kahve falında deveye binip uçmak bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, makamını garantileyeceğine işarettir.

Kahve falında deveye binip gitmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine inanılır.

Kahve falında deveye binip gezmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına işarettir.

Kahve falında helikoptere binip uçmak alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında asansöre binip uçmak fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ata binip uçmak sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir şeye binip uçmak sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balona binip uçmak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir