AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şey tamir etmek

Kahve falında bir şey tamir etmek

Kahve falında bir şey tamir etmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, çarelere kavuşacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, fakirliğinin biteceğine işarettir.

Kahve falında bir şey tamir etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için yapacağınız jestler karşılıksız kalmayabilir.

Kahve falında bir şey tamir etmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında bir şeyi tamir etmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, geçim derdine düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bir şeyleri tamir etmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tamir ettiğini görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine delalettir.

Kahve falında radyo tamir etmek işinde büyük başarılar alacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine inanılır.

Kahve falında eski ayakkabıyı tamir etmek namının yürüyeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında tv tamir etmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına işarettir.

Kahve falında buzdolabı tamir etmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, kendine döneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir