AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şey sattığını görmek

Kahve falında bir şey sattığını görmek

Kahve falında bir şey sattığını görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir şey sattığını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumları doğru yönetmelisiniz.

Kahve falında şey görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bir şey izlemek hayattan yana umudunun kırılacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kaybettiği bir şeyi bulamamak zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir şey çalarken yakalanmak aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına inanılır.

Kahve falında birine bir şey atmak eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak bir şey görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, dualarından hayır görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin bir şey istediğini görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında sınavda bir şey yapmadığını görmek eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir