AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve ısmarlamak

Kahve falında kahve ısmarlamak

Kahve falında kahve ısmarlamak kederleneceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine, kafasını toparlayamayacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, imkânlarının azalacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kahve ısmarlamak gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce ortaya çıkacak şeyleri beklemenizde fayda var.

Kahve falında kahve ısmarlamak yükseldikçe yükseleceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasına yemek ısmarlamak işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, ondan kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek ısmarlamak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine çay ısmarlamak iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, her zaman sevgi göreceğine tabir olunur.

Kahve falında dondurma ısmarlamak belki yeni bir eve sahip olunacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine yemek ısmarlamak ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında çay ısmarlamak mevki kazanacağına, gelirinin eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çorba ısmarlamak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir