AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı ısmarlamak

Kahve falında tatlı ısmarlamak

Kahve falında tatlı ısmarlamak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tatlı ısmarlamak gördüyseniz:

  • Size karşı katı davranışlarda bulunan kimseleri eleştirmek isteyeceksiniz.

Kahve falında tatlı ısmarlamak kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, büyük tartışmaların yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemek ısmarlamak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içki ısmarlamak yeni bir ortama gireceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çay ısmarlamak kaybettiği şeyi bulmasına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çorba ısmarlamak kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasına yemek ısmarlamak stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birine çay ısmarlamak aile içinde saadetinin artacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında kahve ısmarlamak hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir