AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sesle konuşmak

Kahve falında bir sesle konuşmak

Kahve falında bir sesle konuşmak kendisine ev alacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalettir.

Kahve falında bir sesle konuşmak gördüyseniz:

  • Herşeye her zamanki gibi yaklaşmak yerine, farklı çözümler getirmeniz veya farklı yöntem sunan kişileri reddetmemeniz gerekiyor.

Kahve falında sessiz konuşmak sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında bir sesle konuşmak uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısık sesle konuşmak hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sesli konuşmak insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek sesle konuşmak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına alamet eder.

Kahve falında alçak sesle konuşmak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine delalettir.

Kahve falında telefon sesi görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine delalettir.

Kahve falında karga sesi duymak refah düzeyinin artacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir