AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısık sesle konuşmak

Kahve falında kısık sesle konuşmak

Kahve falında kısık sesle konuşmak rahat yaşayacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, geleceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kısık sesle konuşmak gördüyseniz:

  • Sosyal yardım projeleri veya benzeri organizasyonlarda karşılaşacağınız kişilerle yapacağınız konuşmalar amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında kısık sesle konuşmak kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ses kısıklığı görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısık sesle ağlamak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında yüksek sesle konuşmak yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine yorulur.

Kahve falında sessiz konuşmak üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında alçak sesle konuşmak hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sesle konuşmak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına işarettir.

Kahve falında sesli konuşmak hayırlı kapılar açılacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir