AnaSayfa / Genel / Kahve falında sepet içinde bebek görmek

Kahve falında sepet içinde bebek görmek

Kahve falında sepet içinde bebek görmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sepet içinde bebek gördüyseniz:

  • Hayata basit şekilde yaklaşmalısınız.

Kahve falında sepet içinde bebek görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sepetin içinde bebek görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına işarettir.

Kahve falında sepet içinde meyve görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sepet içinde elma görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına inanılır.

Kahve falında sepetin içinde yılan görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında sepet içinde çiçek görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına inanılır.

Kahve falında sepet içinde gül görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, yeni bir eve sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sepetin içinde yumurta görmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir