AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski yaşadığın şehri görmek

Kahve falında eski yaşadığın şehri görmek

Kahve falında eski yaşadığın şehri görmek rütbe alacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, sorunların atlatılacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski yaşadığın şehri gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yatıştırabilmek ya da ikna edebilmek için belli başlı prensipleriniz ya da girişimleriniz konusunda ödünler vermeniz veya aslında olmadığınız birisi gibi davranmanız gerekebilir.

Kahve falında eski yaşadığın şehri görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşadığı şehri görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski şehrini görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına delalet eder.

Kahve falında bir şehrin eski halini görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında eski evde yaşamak elinin bolluk ve bereket göreceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında eski yaşadığı evi görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında eski yaşadığı evini görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında eski zamanda yaşamak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir