AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir okula gitmek

Kahve falında bir okula gitmek

Kahve falında bir okula gitmek kredi çekileceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, bereketin ve karın artacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında bir okula gitmek gördüyseniz:

  • Akşam saatleri ise, iş hayatımız, diğerleri üzerinde yaratılabilecek etki açısından olumlu şekilde değerlendirilebilir.

Kahve falında okula pijamayla gitmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında otobüsle okula gitmek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, ruhlarına mevlit okutacağına delalettir.

Kahve falında okulda tuvalete gitmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine tabir olunur.

Kahve falında başka okula gitmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında okula terlikle gitmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okulda disipline gitmek kazancının sürekli artacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okul gezisine gitmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni bir okula gitmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir