AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsle okula gitmek

Kahve falında otobüsle okula gitmek

Kahve falında otobüsle okula gitmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hikmet sahibi olacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüsle okula gitmek gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu iyi hesaplamalısınız.

Kahve falında otobüsle okula gitmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okul otobüsü görmek ailenin büyüyeceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında otobüste gitmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya alamet eder.

Kahve falında hızlı giden otobüs görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında otobüsle hacca gitmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına inanılır.

Kahve falında otobüsle gitmek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hacca gitmek için otobüse binmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına rivayet eder.

Kahve falında otobüsle umreye gitmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir