AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir malını kaybetmek

Kahve falında bir malını kaybetmek

Kahve falında bir malını kaybetmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, aile içinde de bereketin artacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, kazancının hiç azalmayacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına işaret eder.

Kahve falında bir malını kaybetmek gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz bayanı elde edebilirsiniz.

Kahve falında mal varlığını kaybetmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında bir malını kaybetmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mal kaybetmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında malını kaybetmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çok mal satmak iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yerli malı görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalet eder.

Kahve falında mal bulmak sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mal kesmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir