AnaSayfa / Genel / Kahve falında mal kaybetmek

Kahve falında mal kaybetmek

Kahve falında mal kaybetmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mal kaybetmek gördüyseniz:

  • Olumsuz yaklaştığınız ayrıntı veya konuları şimdilik açıklamamanızda fayda var.

Kahve falında bir malını kaybetmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mal kaybetmek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında malını kaybetmek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında mal varlığını kaybetmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında mal bölüşmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çok mal satmak şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında mallarının çalındığını görmek kar sağlayacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ucuza mal almak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir