AnaSayfa / Genel / Kahve falında mal varlığını kaybetmek

Kahve falında mal varlığını kaybetmek

Kahve falında mal varlığını kaybetmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Kahve falında mal varlığını kaybetmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında mal varlığını kaybetmek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan dışı varlıklar görmek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına yorulur.

Kahve falında varlık görmek büyük özgüven kazanacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında görünmeyen varlıklardan korkmak yaşamın güzelliklerle dolacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan üstü varlık görmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında görünmez varlıklar görmek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında şeytanın varlığını hissetmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında görünmez varlık görmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir