AnaSayfa / Genel / Kahve falında mal kesmek

Kahve falında mal kesmek

Kahve falında mal kesmek huzur ve şifa bulacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mal kesmek gördüyseniz:

  • Teklifleri geri çevirmemelisiniz.

Kahve falında mal kesmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok mal görmek kazancının iki kat artacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mal paylaşımı görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında mal pisliği görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mal dışkısı görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına inanılır.

Kahve falında haram mal görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında mal dolu dükkan görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, gelirinin eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mal değiştirmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir