AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabadan birini görmek

Kahve falında akrabadan birini görmek

Kahve falında akrabadan birini görmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, suç işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında akrabadan birini gördüyseniz:

  • Veya duygularınızı benliğinizden ayırmakta güçlük çekebilirsiniz.

Kahve falında uzaktan bir akrabanı görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü bir akraba görmek kendine geleceğine, Allah katında günahlarının affolacağına delalettir.

Kahve falında akrabanın gelin olduğunu görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocanın akrabalarını görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında akrabamızı görmek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne baba akraba görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yakın akrabayla kavga etmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına yorulur.

Kahve falında akrabasıyla öpüştüğünü görmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir