AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabamızı görmek

Kahve falında akrabamızı görmek

Kahve falında akrabamızı görmek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabamızı gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenizi, hayata daha geniş açıdan bakmanızı sağlayacak işlerle meşgul olmalısınız.

Kahve falında akrabanın bebeğini görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına yorulur.

Kahve falında bir akrabayla konuşmak konforlu ve rahat hale geleceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun akrabaları görmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına işarettir.

Kahve falında akrabaya küfür etmek mesleğindeki başarısının artacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaş akraba görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına işarettir.

Kahve falında akrabanın evinden kovulmak alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir akrabanın evine gitmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir akraba görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir