AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın akrabalarını görmek

Kahve falında kocanın akrabalarını görmek

Kahve falında kocanın akrabalarını görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, can sıkıntısının geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kocanın akrabalarını gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kocanın akrabasını görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında kocanın akrabalarını görmek işlerin daha kötüleşeceğine, çirkin sözler işitileceğine delalettir.

Kahve falında kocasının akrabalarını görmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrabayla öpüştüğünü görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında akrabayla sohbet etmek çalışmaların beğeni almayacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına yorulur.

Kahve falında bir akrabasının düğününü görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına işarettir.

Kahve falında uzak bir akraba görmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında akrabasının boşandığını görmek eşit davranılacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir