Kahve falında bir kızla konuşmak

Kahve falında bir kızla konuşmak kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında bir kızla konuşmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, kariyerinizi veya genel anlamda mesleğinizle ilgili bazı konuları hafife almamalısınız.

Kahve falında yabancı bir kızla konuşmak sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızla telefonda konuşmak eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında yabancı kızla konuşmak kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına alamet eder.

Kahve falında kızla konuşmak sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kızla konuşmak problemlerin çözüme kavuşacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında genç bir kızla konuşmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızla konuşmak yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında telefonla bir kızla konuşmak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir