AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızla gezmek

Kahve falında bir kızla gezmek

Kahve falında bir kızla gezmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızla gezmek gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, mevcut işinizde bir değişiklik ya da işleri halletme biçiminizde yapacağınız değişiklikler stresinizi azaltabilir, yeni fırsatların yolunu açabilir ya da sizi özgürleştirebilir.

Kahve falında bir kızla kol kola gezmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bi kızla gezmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına delalet eder.

Kahve falında güzel kızla gezmek çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine alamet eder.

Kahve falında güzel bir kızla gezmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına yorulur.

Kahve falında bir kızla gezmek yıkılacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızla gezmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, işe gösterilen ilginin artacağına işarettir.

Kahve falında kızla el ele gezmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızla gezmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir