AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel kızla gezmek

Kahve falında güzel kızla gezmek

Kahve falında güzel kızla gezmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine inanılır.

Kahve falında güzel kızla gezmek gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda bazı endişelere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında güzel kızla gezmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında güzel bir kızla gezmek düşmanlarına da dost olacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel yerler gezmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel yerlerde gezmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine inanılır.

Kahve falında güzel bir evi gezmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, zorlukların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel bir kadınla gezmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızla gezmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızla gezmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir