AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel bir kızla dans etmek

Kahve falında güzel bir kızla dans etmek

Kahve falında güzel bir kızla dans etmek onlar sayesinde moral bulacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, koyu sohbetler edeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kızla dans etmek gördüyseniz:

  • İş çevrenize özel ilişkilerinizi yansıtmanız iyi olmuyor.

Kahve falında güzel bir kızla dans etmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kızla dans etmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kızla dans etmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızla dans etmek sıkıntılarının daha da artacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bir kızla dans etmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güzel kızla gezmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel bir kızı olduğunu görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında güzel bir kızı öpmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir