AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızı öptüğünü görmek

Kahve falında bir kızı öptüğünü görmek

Kahve falında bir kızı öptüğünü görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, birlikte kâh ağlayacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, kişinin yaşamının değişeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızı öptüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tekliflerinizin, keşiflerinizin, hizmetlerinizin veya ortaya çıkardığınız işlerin değerinin farkında olmayabilirler.

Kahve falında kıza çıkma teklifi etmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında kızıyla konuşmak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, hasretin ve özlemin biteceğine alamet eder.

Kahve falında anne ve kızını görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında hoşlandığı kızı görmek mutlu günler göreceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine alamet eder.

Kahve falında hamsi kızartması görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızını namaz kılarken görmek hayırlı kararlar alacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı kendi evinde görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kızla öpüşmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir