AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızı kendi evinde görmek

Kahve falında sevdiğin kızı kendi evinde görmek

Kahve falında sevdiğin kızı kendi evinde görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, batıl amele, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, zor durumda bırakacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı kendi evinde gördüyseniz:

  • Mal varlıklarınızı, iş birliklerinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kafanızda alışılmadık düşünceler olabilir.

Kahve falında sevdiğin kızı evinde görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı evinde görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızı kendi evinde görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kızın evine gitmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın evine gitmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kızın evini görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızın evine gitmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının evini görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir